VÉSETT ÉRMEK AJÁNLATKÉRÉSE

Az éremvésés szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik egyetlen darab, mégis egyedi és egyéni ajándékot szeretnének vert technológiával készült érem formájában készíttetni.
Az ilyen igényekre az előre vert, véshető matt felülettel rendelkező érmeinket kínáljuk. Ezeken az érmeken bizonyos vert motívumok (széldísz, egyéb éremképi elemek) adnak támpontot arra, hogy milyen alkalmakra felelnek meg leginkább. Az éremkép részét képező matt, üres felületek pedig alkalmasak az egyedi szöveg, felirat, név, évszám, stb. igény szerinti vésésére. A matt alapsíkról a bevésett betűk fényesen kicsillannak.

Szöveg vésését az „Érmek, egyéb veretek” termékkörben található, véshetőnek jelölt érmekbe vállaljuk, bruttó 150.- Ft/karakter áron.
Ez az ár nevek, dátumok, illetve szövegek vésésére vonatkozik.
Csak számok (pl. életkorra utaló két számjegy) nagyobb méretű (1 mm-nél vastagabb, 5-10 mm magas számok) vésése esetén a vésési költség bruttó 250.-Ft/karakter.

A fentiekben megadott vésési költség a kiválasztott érem árán felül értendő! A vésendő érem webshopból történő megvásárlása és online előrefizetése esetén is, a kért vésés költsége utólag kerül felszámításra és az átvételkor fizetendő.
A vésés elkészülésének átfutási ideje a megrendelés beérkezésétől számítva kb. 5 munkanap.
Folyamatosan készleten lévő, verési technológiával készült, utólag véshető érmeink:
• színezüst vagy ezüstözött színesfém széldíszes érem (fotó/szöveg vagy szöveg/szöveg változat, az érem szélén körbefutó, vert díszítőmotívumon belüli felület vagy mindkét éremoldalon véshető, vagy az egyik oldalra fotó helyezhető el – erről bővebben a Fotógravírozás oldalon is olvashat –, a másik oldal véshető)
• alkalmi ezüstérem (előoldalán szőlőleveles motívummal, hátoldala véshető)
• születésnapi és névnapi ezüst érmek (az éremkép bizonyos matt felületei korlátozott területen véshetőek)
• diplomaosztásra ajánlott ezüst érem (az éremkép hátoldalán található felület véshető)
• ballagásra ajánlott ezüst és színesfém érmeink (a vert éremképen belül erre a célra kialakított felület véshető)
• horoszkóp érmek a 12 csillagjegy szerint (a színesfémből készült, háromféle – sárgaréz, ezüstözött, vagy bronzpatinázott – kivitelben kapható érmek üres, matt felületű hátoldala teljes terjedelme véshető)
• nyugdíjba vonulás emlékére készült ezüst érem (az éremkép bizonyos része véshető)
• keresztelési emlékérem színezüstből (a vert éremképen belül, korlátozott felületen – pl. keresztnév vagy dátum – véshető)
• baby-érem (a gyermekszületésre ajánlott, forgalmi pénzérméket tartalmazó díszcsomagolású baby-sorokban található színesfém érem, amelynek hátoldalán a kialakított matt felület véshető; csak a forgalmi sorral együtt, a forgalmi soroknál rendelhető)
• esküvői érmek (háromféle, mindkét oldalán vert éremképpel készült ezüst érem, amelyeken az éremkép részeként kisebb vagy teljes hátoldali felület véshető)
• házassági évfordulóra ajánlott ezüst vagy színesfém érem (az érem mindkét oldala vert motívumos, az évforduló száma utólag rávéshető)

A vésendő szöveget a webshopban a megrendelési folyamat végén található Megjegyzés rovatba írhatja, vagy az itt található Ajánlatkérő laphoz csatolt fájl feltöltő űrlap segítségével küldheti el, illetve akár a coins@hu.inter.net e-mail címre is továbbíthatja, a webshopban történt vásárlására hivatkozással.
Bizonyos érmek a vésés mellett fotó elhelyezésére is alkalmasak, amely az érem egyediségét tovább fokozza. A fotógravírozásról további információkat a Fotógravírozás menüben talál.
Tájékoztatjuk, hogy a vésendő szöveg megadásával Ön hozzájárul ezen személyes adatai Magyar Pénzverő Zrt. általi kezeléséhez. A kapott szöveget az érem elkészültét követően haladéktalanul töröljük.
  • Kontakt személy adatainak megadása kötelező!
   Adatok:
  • Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet!
   Az üzenet kitöltése kötelező!
   Megrendelés vagy ajánlatkérés szövege:
  • Csatoljon az ajánlatkéréshez grafikai vagy képes fájlt!
   Max. file size: 8 MB.