FOTÓGRAVÍROZÁS

A fotógravírozás szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik egyetlen darab – portrét vagy egyéb képet is ábrázoló – egyedi és egyéni ajándékot szeretnének vert technológiával készült érem formájában készíttetni.
Az ilyen igényekre az előre vert, fényes fotógravírozható felülettel rendelkező érmeinket ajánljuk. Az erre alkalmas érmek részben előre vert motívumokat ábrázolnak, és rendelkeznek olyan fényes felülettel, amelyre a fénykép felvihető. A fotógravírozás során az éremkép az érem fényes (proof) felületén apró fehér pontokból áll össze.

A fotógravírozás ára bruttó 5500 Ft/oldal.

A fotógravírozás költsége a kiválasztott érem árán felül értendő! A fotógravírozandó érem webshopból történő megvásárlása és online előrefizetése esetén is, a kért fotógravírozás költsége utólag kerül felszámításra és az átvételkor fizetendő.
A fotógravírozáshoz fénykép vagy digitális állomány szükséges. A digitális képek mérete legalább 1000×1000 pixel, felbontása pedig legalább 240 dpi legyen, jpg (JPEG) formátum megfelelő. Ügyeljen rá, hogy ne alkalmazzon erős tömörítést, mert ez a képminőség romlásával jár. A digitalizált képeket a coins@hu.inter.net címre kérjük megküldeni, a webshopos éremvásárlására hivatkozással, vagy a jelen oldal alján található űrlap fájl feltöltője segítségével is csatolhatja.
Fotógravírozást papírképről is vállalunk. A szkennelésre szánt papírképeknek fényes felületűnek és élesnek kell lenniük. A papírképe(ke)t a Magyar Pénzverő Zrt. Kereskedelmi Iroda 1054 Budapest, Báthory u. 7. címre postázza, vagy hozza be személyesen a szintén ezen a címen működő érmeboltunkba. A papírképeket a fotógravírozott éremmel együtt természetesen visszaszolgáltatjuk.

A fotógravírozott felületre – ugyanezzel az eljárással, a fényképről átmásolandó felület terhére – szöveg is felvihető, ennek költsége a 5500.-Ft-os árban benne foglaltatik.

A fotó/szöveg változatú, az érem szélén körbefutó, vert díszítőmotívummal készült alkalmi érmeinken a fotógravírozás mellett az érem másik oldala véshető is (az egyik oldalon fotó, a másik oldalon az érem felületébe vésett szöveg jeleníthető meg). Ez esetben a vésés költségét külön kell megfizetni (bruttó 150.-Ft vagy 250.-Ft/karakter), amelyről további részleteket az Éremvésés menüben találhat.
A fotógravírozás elkészülésének átfutási ideje a megrendelés beérkezésétől számítva kb. 5 munkanap.
Folyamatosan készleten lévő, fotógravírozási eljárásra alkalmas érmeink:

Színezüst széldíszes érem előoldalán fotógravírozható, hátoldalán szöveggel véshető.

Horoszkóp érmek a 12 csillagjegy szerint (színesfémből készült, ezüstözött PP hátoldalú változatok, az üres tükörfényes felület teljes terjedelme fotógravírozható)

Színezüst széldíszes érem, elő- és hátoldalon fotógravírozható.

Tájékoztatjuk, hogy a fotógravírozáshoz használandó fénykép küldésével, illetve megjelenítendő szöveg megadásával Ön hozzájárul ezen személyes adatai kezeléséhez. A kapott fényképet legkésőbb az elkészült érem Önnek történő átadásakor/kiszállításakor visszaadjuk, a szöveget az érem elkészültekor töröljük. Az Ön által online küldött fényképet ugyancsak az érem elkészültekor töröljük.
  • Kontakt személy adatainak megadása kötelező!
   Adatok:
  • Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet!
   Az üzenet kitöltése kötelező!
   Megrendelés vagy ajánlatkérés szövege:
  • Csatoljon az ajánlatkéréshez grafikai vagy képes fájlt!
   Max. file size: 8 MB.