REGISZTRÁCIÓ

Információ: A teljes terméklista és a pontos árak bejelentkezés után láthatóak! Bejelentkezés nélkül látható áraink tájékoztató jellegűek.
Kérjük, hogy Freemail, Vipmail vagy Citromail email címmel ne adjon le oldalunkon regisztrációt, mert ezekről a címekről rendszerünkbe nem érkeznek meg a levelek és értesítőt sem tudunk küldeni.

A regisztrációhoz szükséges adatait azért kérjük, hogy egyrészt a gyorsabb ügyintézés érdekében létrehozhassuk az Ön vásárlói profilját, másrészt a szállítási ország megadásával Ön a rendeltetési hely szerint fizetendő pontos egységárat, szállítási költséget láthassa a termékeink böngészése során.
A szállítási és számlázási adatainak alábbiak szerinti, ugyancsak önkéntes megadásával a weboldalunkról történő megrendelése, vásárlása során nem szükséges ezen adatok újbóli megadása, egyszerűbbé és gyorsabbá válik a vásárlási folyamat.

Számlázási cím:

Szállítási cím:

Kérjük, hogy amennyiben belföldi címre futárszolgálattal történő kiszállítással tervezi a termékünket megvásárolni, a kézbesítés megkönnyítése érdekében adja meg lehetőség szerint mobiltelefonos elérhetőségét, hogy a kézbesítés részleteit a futár egyeztetni tudja Önnel.

Miért érdemes regisztrálni?

Csak regisztrált felhasználóként küldheti el online megrendelését a termékeink közül válogatva.

Miért érdemes feliratkozni hírlevelünkre?

Hírlevélben tájékoztatunk az új kibocsátások részleteiről, kibocsátási dátumokról, előjegyzési lehetőségekről, akciókról, adunk hírt aktualitásokról. Hírek, információk első kézből!