Törzsvásárlói kedvezmény

Legyen részese Ön is törzsvásárlói programunknak!

Hűséges, visszatérő vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezménnyel szeretnénk megköszönni bizalmukat és rendszeres vásárlásaikat. 2012. május 4-től kezdve az Ön vásárlásait (a bruttó vásárlási értékeket) összegezzük, és amennyiben a kifizetett és lekönyvelt vásárlásainak összesített értéke eléri a 150.000.- Ft-ot (százötvenezer forintot), az ezt követő első vásárlásakor 3% árengedményt biztosítunk Önnek minden megvásárolt termékre, kivéve a befektetési arany termékeket, a díszdobozokat, a csomag-ajánlatokat, a névértékkel azonos áron értékesített érméket, a kiszállítási költségeket és esetleges egyéb, egyedi akciókban meghirdetendő termékeket. A kivételek után fizetett ellenérték – bár árkedvezmény nem jár utána – a kedvezményes limitösszegbe beszámításra kerül!

Amit a törzsvásárlói programról tudni érdemes:

  • E törzsvásárlói kedvezmény mindaddig fennáll, amíg a mindenkori aktuális vásárlását megelőző 365 nap összesített forgalma eléri, vagy meghaladja a törzsvásárlói limitösszeget, azaz a 150.000.- Ft-ot.
  • Egy adott napi, aktuális vásárlásához képest 365 napnál régebbi vásárlások a kedvezményes összeghatár figyelembe vételekor rendre elévülnek. Amint a teljesítésük ideje túllépi a 365 napot, értékük a limitösszegből levonásra kerül.
  • A kedvezményt biztosító limitösszegbe az online vásárlások és a személyesen az éremboltunkban teljesített vásárlások összesítve kerülnek beszámításra.
  • A kedvezményt csak a lekönyvelt, teljesített vásárlások után biztosítjuk. A visszamondott megrendelések törlésre kerülnek. A törölt tételek ellenértéke a limitösszegből levonásra kerül.
  • Vásárlásainak aktuális állapotát a weboldalunkon a Bejelentkezés menüpontban található Vásárlástörténetben is nyomon követheti.
  • A kedvezményalapba csak a névre szóló számlával bizonylatolt vásárlások kerülhetnek beszámításra!
  • A törzsvásárlói kedvezmény nem terjed ki a befektetési arany termékekre, a díszdobozokra, a csomag-ajánlatokra, a névértékkel azonos áron értékesített érmékre és a kiszállítási költségre, illetve további egyedi akciók ugyancsak kivonhatók a törzsvásárlói kedvezmény alól. A kivételt képező, vagy egyedi akcióba kerülő tételek megvásárlása esetén ezek ellenértéke is beszámításra kerül a törzsvásárlói alapba.

Törzsvásárlói kedvezményes programunk szabályai megtekinthetők az ÁSZF-ben.