Egyedi tervezésű érem céges évfordulókra, kiemelkedő rendezvényekre, konferenciákra, különleges alkalmakra

Vállalkozunk egyedi elképzelésű, tervezésű – céges évfordulók, kiemelkedő rendezvények, konferenciák, különleges alkalmak megörökítését szolgáló – érmek vert technológiával készülő gyártására, a Megrendelő által megadott grafikai terv, vázlat, leírás szerint. Szükség esetén a grafikai terveket is elkészítjük (vagy neves éremtervező művész közreműködésével elkészíttetjük).

VERT TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLŐ EGYEDI ÉRMEK KÉSZÍTÉSE
NAGY MENNYISÉGBEN!

Részletekért nyissa le!

A tervezés készülhet a Megrendelő által megadott grafikai terv, vázlat, leírás alapján, de lehetőség van arra is, hogy a grafikai tervet elkészítsük – vagy neves éremtervező művésszel elkészíttessük.

Az érmek készülhetnek nemesfémből (arany, ezüst) vagy színesfémből, lehetőség van két vagy három fém tetszőleges kombinációjából készülő érmek gyártására is. Igény szerint a megrendelt érmeket színesfém, nikkel, ezüst, arany, vagy galván réteggel is be tudjuk vonni, így az érmeknek különleges megjelenés és hosszabb élettartam biztosítható.

A megrendelt érmek többféle kivitelben készülhetnek: választható a verdefényes, a selyemfényes (BU) vagy a tükörfényes (proof) és akár patinázott változat.

Az érmek mérete egészen kis méretű (18 mm-es), de akár 130 mm átmérőjű is lehet, és készek vagyunk magasplasztikájú érmek verésére is.

Hogyan rendelheti meg az érmeket?

Az egyedi érmek gyártatása előzetes konzultációt igényel. A pontos igények ismeretében az árakat egyedi kalkuláció alapján adjuk meg. Igényeit, elképzeléseit az AJÁNLATKÉRÉS lapon részletezheti:

GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÉRMEK, NÉVRE SZÓLÓ SZÖVEGGEL

Azoknak ajánljuk, akik csak néhány darabot rendelnének. A megvalósítás eszköztára kifejezetten széles, lehetőség van például előre gyártott széldíszes érmek dekorálására vagy teljesen egyedi termékek készítésére. A megvalósítás technológiájára a kívánt igények megismerése után teszünk javaslatot.

Véséssel és gravírozással kapcsolatban itt tájékozódhat:

KÉSZ VERETEK MELYEKET CÉGEK FIGYELMÉBE AJÁNLUNK

Ajándékozza meg ügyfeleit különleges formájú érmekkel! A Magyarország és Budapest érmeket látványos, egyedi formájuk teszi különlegessé!

Borokkal, borászattal kapcsolatos érmet keres? Válasszon hazánk csodálatos
borvidékeit bemutató ezüst
érmeink közül!

Ajándék érmeket ajánlunk orvosoknak, nővéreknek, egészségügyben
dolgozóknak. Értékálló érmeink
kínálatát itt találja.

A magyar történelem nagyjait, jeles eseményeit megörökítő színezüst emlékérmeink is értékes ajándékul szolgálhatnak.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK, HŐKEZELÉS

Modern gépekkel felszerelt szerszámüzemünkben vállaljuk speciális vésnöki munkát igénylő szerszámok, beütők elkészítését és szerszámacélok vákuum-hőkezelését!

Egyéb vésnöki munkákkal és hökezeléssel kapcsolatban itt tájékozódhat: