Keresés

Önnek ajánljuk

Robert Capa születésének 100. évfordulója P-L

I. Károly (1301-1342) aranyforintja piefort VF Au

2014. Bárány Róbert PP

Ár: 2200 Ft
Díszdoboz ára: 2200 Ft

Válasszon az "Ezt kérem" jelölőnégyzettel az alábbiak közül pontosan 2 terméket a csomagba! Miután ezzel végzett, a termékek alatt megjelenő gomb segítségével adhatja hozzá saját, így személyre szabott csomagját a kosarához. Ha a fenti mennyiségnél kevesebbet vagy többet jelölne meg, a program nem engedi a csomag összeállítását. A kiválasztott termék(ek)re - a díszdoboz kivételével - jelen ajánlatban 0% kedvezmény jár. A törzsvásárlói kedvezmény e csomag-ajánlatra nem vonatkozik, azonban vásárlási értéke beleszámít a törzsvásárlói kedvezmény alapjául szolgáló összegbe.

A csomagárban a termékek kiválasztását követően a díszdobozzal együtt kiszámított végleges fizetendő csomagárat fogja látni.

Mások ehhez még az alábbiakat választották:

2020.évi I. Ulászló aranyforintja

Károly Róbert halálának 650. évfordulója

GE011 műa. bőrutánzatú bordó, 2 fészkes

Az árak nem tartalmazzák a csomagolási- és postaköltségeket, amelyekről a megrendelések visszaigazolásában tájékozódhat. Az árak a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A Magyar Pénzverő a magyar emlékérmék hivatalos forgalmazója, piacvezető érme- és éremgyártó, a forint fizetőeszköz érmék kizárólagos gyártója.