Keresés

Önnek ajánljuk

Szilíciumegyenírányítós villanymozdony Sorozatszám: V43

Szilíciumegyenírányítós villanymozdony Sorozatszám: V43

Ár: 3500 Ft
Minőség: --
Átmérő: 42,5 mm
Súly: 30,5 g

Ez a mozdony jelentette a magyar villamosipar számára a legnagyobb technológiai váltást, amellyel 10 éves lemaradásunkat hoztuk be.  Az érmen látható mozdonyok 1963-ban léptek először szolgálatba. A V43-as a MÁV alaptípusa lett és az M40-es is nagy forgalmat bonyolít le.  Az érmen sziluettként látható a német 520-as szerkocsis gőzmozdony és a svéd dízelelektromos NOHAB. Az érem átmérője 42,5 g, bronzpatinázott kivitelben készült, BP.  verdejellel, bliszterfóliás dísztokos csomagolásban, éremoldalanként mesterjeggyel ellátva. A teljes sor megvásárlása esetén az utolsó, nyolcadik érmet és a gyűjtődobozt  ajándékba adjuk!

A 8 érem gyűjtődobozban itt vásárolható meg:

Az érem átmérője 42,5 g, bronzpatinázott kivitelben készült, BP.  verdejellel, bliszterfóliás dísztokos csomagolásban,  mesterjeggyel ellátva.   A teljes sor megvásárlása esetén az utolsó, nyolcadik érmet  ajándékba adjuk!

Mások ehhez még az alábbiakat választották:

Numizmata érem

Benczúr Gyula születésének 175....

2019.évi Baby forgalmi sor kék színű BU

Az árak nem tartalmazzák a csomagolási- és postaköltségeket, amelyekről a megrendelések visszaigazolásában tájékozódhat. Az árak a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A Magyar Pénzverő a magyar emlékérmék hivatalos forgalmazója, piacvezető érme- és éremgyártó, a forint fizetőeszköz érmék kizárólagos gyártója.