Keresés

Önnek ajánljuk

2016 évi Baby forgalmi sor BU

2018 évi Baby forgalmi sor BU

2009. évi extra forgalmi sor "Haydn emlékév"...

2020 Forgalmi sor

2020 Forgalmi sor "Kerecsensólyom"

Ár: 3900 Ft
Kibocsátott: 3000 db

A kerecsensólyom világszerte veszélyeztetett faj, Magyarországon fokozottan védett, természetvédelmi értéke 1.000.000 forint. Az 50 forintos forgalmi érme előoldalát 1992 óta díszíti. (tervező Kósa István).

2018-ban indítottuk el a forgalmi pénzeinken látható érmeképekre fókuszáló sorozatunkat, amelynek második tagja a 2019.évi 'Magyar nőszirom' sor, amely a 2018. évi Nagy kócsag forgalmi sort követi.

Ebben a típusú forgalmi sorban mindig BU kivitelű forgalmi érméket tervezünk elhelyezni, kifejezetten gyűjtői célzattal, egyéb érem, érme kiegészítése nélkül.

A forgalmi sor különlegessége, hogy a sor borítóján lévő kerecsensólyom a Qvision ingyenes applikáció megnyitása után a telefonkameráján keresztül nézve megelevenedik és különleges vizuális élménybe részesít!

Termékképek:

A termék első oldala

Mások ehhez még az alábbiakat választották:

Az I.világháború befejezésének 100....

Habsburg Albert aranyforintja (Au)

Építészet érem - Budapest Sportaréna szf

Az árak nem tartalmazzák a csomagolási- és postaköltségeket, amelyekről a megrendelések visszaigazolásában tájékozódhat. Az árak a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A Magyar Pénzverő a magyar emlékérmék hivatalos forgalmazója, piacvezető érme- és éremgyártó, a forint fizetőeszköz érmék kizárólagos gyártója.