Keresés

Regisztráció

A regisztrációs adatlap kitöltése után a megadott e-mail címre elküldjük Önnek jelszavát, mellyel
be tud jelentkezni. Fontos, hogy valós e-mail címet adjon meg, hiszen egyébként nem tud majd belépni!

Az e-mailben érkező visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a Megrendelő által rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókja tárhelyének telítettsége. Javasoljuk, hogy amennyiben legkésőbb 48 órán belül nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt , tájékozódjon a Társaságunknál.

Számlázási cím *

Szállítási cím *

Hozzájárulása alapján az itt megadott személyes adatait a felhasználói fiók létrehozása érdekében kezeljük. Személyes adatainak kezeléséhez a következő lépcsőben megjelenő "Regisztrálok" gomb megnyomásával járul hozzá.

Adatok megadása > Adatkezelési nyilatkozat elfogadása > Regisztráció befejezése

Miért érdemes regisztrálni?

Csak regisztrált felhasználóként küldheti el online megrendelését a termékeink közül válogatva. Így juthat hozzá a havonta új kérdésekkel jelentkező játékunkhoz is. Az év folyamán minden kérdésre helyesen válaszolók között hagyományos karácsonyi vásárunkon sorsoljuk ki azt a három szerencsés játékost, aki értékes érem-nyereményre számíthat.

Sőt, ha regisztrál, letöltheti:

  • a legszebb érmék és érmek képeiből készített képernyővédőket
  • a gyönyörű háttérképeket válogatott érmekollekciókból.

Ráadásul szavazatával segíthet eldönteni, hogy ki kapja meg az ÉV LEGSZEBB ÉREMKÉPÉNEK TERVEZŐJE oklevelet.

Miért érdemes feliratkozni a Hírlevelünkre?

Hírlevélben tájékoztatunk az új kibocsátások részleteiről, kibocsátási dátumokról, előjegyzési lehetőségekről, akciókról, adunk hírt aktualitásokról. Hírek, információk első kézből!

A Magyar Pénzverő a magyar emlékérmék hivatalos forgalmazója, piacvezető érme- és éremgyártó, a forint fizetőeszköz érmék kizárólagos gyártója.